Informatiebijeenkomst openluchttheater

Wanneer:
15 september 2017 @ 19:00 – 20:00
2017-09-15T19:00:00+02:00
2017-09-15T20:00:00+02:00
Waar:
VINDplaats Zenit (tenzij het regent)
Contact:
Cora Spaans
06-81131861

Bewoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen maken samen van VINDplaats Zenit een ontmoetingsplaats voor de hele buurt. De afgelopen jaren is er al veel gerealiseerd, zoals de school- en moestuinen, het TIJDpad, de vuurplaats en de prehistorische hutten. De workshops voor het voedselbos starten in september en er zijn weer nieuwe ideeën voor de thematuin. Tot nu toe was het nog stil in het amfitheater. Maar daar gaat nu verandering in komen. 

Raak geïnspireerd!
Hierbij nodigen we je van harte uit voor een informatiebijeenkomst over de spannende plannen voor het inrichten (mèt de buurt, vóór de buurt) van de kleine VINDplaats van Zenit, de plek die bekend staat als het amfitheater.

Jos Arends (cultureel ondernemer in de Eilandenbuurt) is afgelopen maanden druk bezig geweest met het vormen van zijn gedachten over de mogelijkheden voor het amfitheater, dat inmiddels de Verhalenmaker of Verhalenparadijs wordt genoemd. Jos is een enorm inspirerende persoonlijkheid die spiritualiteit, creativiteit, visie en praktische zaken kan combineren. Dat is een bijzondere kwaliteit, waar wij erg van onder de indruk zijn.
Inmiddels heeft hij zijn concept aan een kleine groep Zenit-betrokkenen gepresenteerd en zijn we nu op het punt gekomen, dat we dit graag delen met jullie allemaal!
Kom het zien, horen en raak geïnspireerd!

Waar is het?
Bij goed weer op de kleine vindplaats, de meest rechteringang vanaf Tang Dynastie gerekend richting Van Hanh Pagode.
Bij slecht weer: bel voor de locatie even naar Cora Spaans.

Tip: Neem iets mee om op te zitten (zoals een plastic zak).

© VINDplaats ZENIT 2012 - - Ontwerp en realisatie, WSonline