Skip to main content

Zomerverhalen op Zenit op 1 juni

Theather Djempol: Dominique Roskott & Jeroen en Renée vertellen twee verhalen

Niet één maar twee fantastische voorstellingen bij Zomerverhalen op Zenit op zaterdag 1 juni 2024.

Vorig jaar stond het scherm van de Wajang voorstelling in de tent omdat het regende, dit jaar hopelijk op het verhalenpodium. Wajang is een traditioneel Javaans schimmenspel of podiumkunst dat veel beoefend wordt in Yogyakarta. Wajang betekent letterlijk “schaduw” in het Javaans.

Dominque Roskott van Theater Djempol maakt haar eigen Wajang poppen. Zij gaat het verhaal van het meisje en de leeuw spelen. Een meisje en een leeuw raken verliefd op elkaar. Heimelijk gaat het meisje naar het woud om hem te ontmoeten. Maar dan wordt hun liefde ontdekt en ontsteekt haar vader in woede. Ontdek zelf hoe het verhaal afloopt.

De volgende voorstelling wordt gespeeld door Jeroen en Renée

De Simboli

Welkom bij onze unieke en meeslepende voorstellingen waarin de kracht van muziek en verhalen samenkomen. Renée, een getalenteerde en geschoolde klassieke zangeres en virtuoze violiste, bundelt haar talenten voor een betoverende uitvoering samen met verteller Jeroen, die tussen de muzikale stukken door of soms zelfs met de muziek, de verhalen tot leven brengt. Zo creëren we samen een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Over Jeroen – VErteller

Jeroen is een meesterverteller die met zijn stem en verbeeldingskracht verhalen tot leven brengt. Met zijn jarenlange ervaring in het vertellen van verhalen weet hij het publiek te boeien en te betoveren met zijn levendige vertelstijl. Of het nu gaat om klassieke sprookjes, moderne vertellingen of zelfs improvisatie, Jeroen heeft de gave om mensen mee te nemen op een reis vol emotie, avontuur en verwondering. Met zijn unieke talent voegt hij een extra dimensie toe aan elk optreden.

In onze bijzondere voorstellingen vervagen de grenzen tussen vertelling, zang en muziek. Laat je meevoeren op de betoverende stem van Renée, terwijl Jeroen je meeneemt op een reis door de verhalen, elk met een eigen thema, emotie en boodschap.

Over Renée – Zangeres en Violiste

Renée is een veelzijdige artiest met een passie voor zowel zang als vioolspel. Met haar heldere en diepgaande stem betovert ze het publiek, terwijl ze tegelijkertijd haar virtuositeit op de viool laat zien. Als klassiek geschoolde zangeres en ervaren violiste heeft Renée opgetreden op verschillende podia en heeft ze een uniek vermogen om haar emoties over te brengen door middel van muziek. Haar talent en toewijding maken haar een onmisbare aanwinst voor elk creatief project.

Neem op 1 juni je kleedje/stoeltje mee en kom er maar eens goed voor zitten, want het beloofd weer een gezellige middag vol fantastische verhalen te worden.

Je kunt tijdens de verhalen ook genieten van enkele versnaperingen.